Kapcsolat

Gaming

Túl sok a dildó a Cyberpunk 2077-ben, érkezik a patch

Azért nyilván nem ez a legfontosabb. Legalábbis reméljük.

blank

blank

A Cyberpunk 2077-ről sok mindent elmondhatunk mostanra, de talán az egyik legfájdalmasabb, hogy az év egyik legjobban várt játékából az év legnagyobb elhasalása lett. Ez nem kis részben annak köszönhető, hogy a CD Projekt Red alkotása – mondjuk úgy – nem fut túl rózsásan PlayStation 4 és Xbox One konzolokon. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy a PC-s és az újgenerációs változatokkal is problémák vannak, igaz, nem oly mértékűek, mint az említett két kiadás esetében. Cserébe viszont – platformtól függetlenül – jóóó sok dildó van a Cyberpunk 2077-ben egész térképszerte. Talán túl sok is, mert most már hivatalos: érkezik a javítófolt, amely a péniszpótlékok számának visszaszorítását célozza.

A hivatalos magyarázat szerint a szexuális segédeszközök általános jelenlétével is szerették volna tükrözni azt, hogy “Night City nagyon nyitott szexuálisan” és a városban “ami ma még tabu, az nagyon is normális és megszokott a 2077-es év normái szerint”. Lehet, hogy kicsit sikerült is túllőni a célon, és itt most nem csak a szanaszét szórt, néha meglepően nagy műfalloszokra gondolunk, hanem az ezernyi fényreklámra és plakátra, melyeken a nemiség minden formája megjelenik.

blank

Őszintén szólva nehéz eldönteni, hogy micsoda a már-már komikus (vagy inkább rémisztő?) méretekkel rendelkező Pilomancer 3000 gyakorlati haszna azon kívül, hogy ledaráljuk a tárgykészítéshez. Ráadásul mindezen túl, hogy kis túlzással minden sarkon fellelhető egy-egy kisebb-nagyobb példány, egy sor kérdést is felvet: ki dobálja ezeket ki? Ki használ ekkorát? Egyáltalán hogy kerül ez pont ide? Miért akarom én ezekre tudni a választ?!?

Valószínűleg látják ezt a CD Projekt Rednél is, de nem kell aggódni, mert a városban szertehagyott, vadon kóborló dildó-hadsereg nem tűnik el teljesen a Cyberpunk 2077-ből. Ahogyan a fegyverként is hasznosítható segédeszközt sem távolítják el, csupán az NPC-knél véletlenszerűen fellelhető műfalloszok számát faragja le egy cseppet a fejlesztő.

blank

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint légy te is a Cyberpunk 2077 – Hungary csoport tagja!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak