Kapcsolat

Sorozat

Úgy fest, hogy a Vad Falka is tiszteletét teszi a Vaják 2. évadában

Hat éve már találkozhattunk velük, igaz, akkor egy teljesen más formában.

blank

blank

2019-es debütálásakor a Henry Cavill (Az acélember, Enola Holmes) főszereplésével készült Vaják rövid idő alatt a gyártó Netflix legjövedelmezőbb és legmegtérülőbb befektetésévé vált, amiért az összes nézettségi mutatóban az élre került, cselekményével pedig hosszú időre beszédtémát szolgáltatott az embereknek. Nem csoda hát, hogy a streamelős óriás egy előzménysorozattal (The Witcher: Blood Origin) és egy anime spin-offal (Vaják: A Farkas rémálma) szeretné tovább tágítani Ríviai Geralt univerzumát. De emellett természetesen gőzerővel készül a második évad is, amelyet idén tűzne műsorra a kaliforniai vállalat. Igen ám, csakhogy a szűnni nem akaró pandémia miatt a forgatásokkal többször is le kellett állni, ezért a munkálatok elhúzódtak, így nem mernénk mérget venni az idei debütálásra. A stáb most az angliai Devon megyében, a Saunton Beachen serénykedik, ahol frissében megjelenő fotók alapján a The Witcher-játékokból (főleg a Wild Hunt-ból) ismerős Vad Falkával forgatnak – írja a Forbes magazin.

A fényképeket az első felvonásnál is ”közreműködő” Redanian Intelligence tette közzé, és ha azok valóban a feltételezett csoportot tükrözik, már csak azért is számítana meglepő húzásnak, mert Andrzej Sapkowski könyveiben korántsem kaptak oly hathatós szerepet, mint a The Witcher-trilógiában.

blank

A Vadakról egyébként annyit érdemes tudni, hogy Mörhogg Kísértetei vagy Vörös Lovasok néven is ismertek, és élőholt lovaikon vágtázva a háború előszeleit hozzá – legalábbis az univerzumbeli néphiedelem szerint. Ám valójában Aen Elle tündék, akiket Eredin Bréacc Glas vezet, küldetésük pedig hogy rabszolgákat szerezzenek más világokból, akik aztán a tündéket szolgálják. Geralték Ciri elder blood nevű képessége miatt akasztanak bajszot velük, amire a Vadak a fogukat fájlalják, és mivel a hercegnő a második évadban éppen szárnyait próbálgatja, könnyen lehet, hogy a lovasokkal is összeakadnak majd utazásuk, egész pontosan Ciri kiképzése során.

blank

A Vaják második évada a dolgok jelenlegi állása szerint valamikor idén érkezik (de persze könnyen lehet, hogy jövőre csúszik majd át), a főbb szereplők névsora – természetesen a visszatérők mellett – hét újabbal bővült nemrégiben.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak