Kapcsolat

Sorozat

Úgy fest, mégsem folytatódik a Netflix kritikuskedvenc krimi-drámája

Nagy valószínűséggel David Fincher krimi-drámája sem ússza meg a kaszát.

blank

blank

A Netflix pár napja tette közzé október legjobb sorozatainak ötvenes listáját, aminek a mai napig az élbolyában található meg David Fincher (Harcosok klubja, Hetedik) krimi-drámája, a MINDHUNTER – Mit rejt a gyilkos agya. Az eddig két évadot megélt szériáról régóta tudni, hogy bár a folytatás zöld utat kapott a gyártótól, a rendező azonban túl elfoglalt, hogy belátható időn belül folytatni tudja produkcióját, így a 3. évad parkolópályára kényszerült. Legalábbis ez idáig, ugyanis nagyon úgy fest, végül ez a sorozat is az Away, a GLOW és A sötét kristály – Az ellenállás kora sorsára jut – egyébként az utóbbi is megtalálható a fentebb említett listán; a MINDHUNTER az ötödik, A sötét kristály pedig a negyedik helyen áll.

A MINDHUNTER direktora úgy nyilatkozott a Vulturenek, hogy: “[A MINDHUNTER] egy felettébb nagy költségvetésű sorozat az általa produkált nézőszámokhoz képest. Elég sokszor beszéltünk már róla [a gyártóval], hogy megpróbálom befejezni, amit elkezdtem, de majd meglátjuk. Nem érzem úgy, hogy a második évad költségvetése alá tudnék menni, szóval… Nos, a befektetett pénznek egyenes arányban kell lennie a nézőszámmal.”

Kapcsolódó: Pontosan mi alapján kaszálja el sorozatait a Netflix?

Azt azért fontos leszögezni, hogy a Netflix hivatalosan nem erősítette meg a végleges kaszát, és Fincher is “csupán” azt ecsetelte a lapnak, hogy a maga részéről nem lát túl sok esélyt a folytatásra. Ugyanakkor nem egy légből kapott nyilatkozatról van szó, mivel már a stábtagokat is felmentették korábban szerződésük köteléke alól.

A tipikus fincheres krimi legutóbbi évadának története az FBI quanticói központjában indít, aminek vezetésében éppen egy jelentőségteljes váltás következik be. Az új igazgató (Michael Cerveris) szinte teljhatalmat ad csapatának saját ügyeik felett, Holden Fordnak (Jonathan Groff), Bill Tenchnek (Holt McCallany) és Wendy Carrnak (Anna Torv) pedig nem is kell ennél több. Rögtön a legnagyobb vadakat veszik célba, valamint a BTK-gyilkos megoldatlan ügyébe is mélyen beleássák magukat.

A MINDHUNTER – Mit rejt a gyilkos agya első évada 2017-ben debütált, a folytatásra pedig két évet kellett várni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak