Kapcsolat

Gaming

Úgy fest, sci-fi játékon dolgoznak a Mafia-sorozat fejlesztői

Mafia… az űrben?!

blank

blank

A Mafia-játékokról elhíresült Hangar 13 a jelek szerint egy új, eddig be nem jelentett játékon dolgozik, melyről annyit már biztosan tudhatunk, hogy nem a bejáratott szervezett bűnözői körök munkásságát veszi alapul. Erre egy sor álláshirdetés utal, melyekből megtudhattunk még néhány apróságot az új játékukkal kapcsolatban. A jelek szerint alaposan szakítanak a hagyományokkal, és ezúttal egy sci-fi vagy fantasy játék körül zajlanak a munkálatok.

Mint említettük, erről három álláshirdetés árulkodik: írói, animátori és online dizájneri munkakörök betöltésére keresnek embereket, melyekből sorban szóródnak ki az infómorzsák. Egy fantasy és sci-fi mellett más műfajokra is nyitott író, mellett emberi és nem emberi karakterek animálásában jártas szakember, valamint az online játék minden aspektusában járatos (guildek, matchmaking, és jövőbeni tartalomgyártás) dizájner kerestetik éppen. Mindezekből pedig könnyen leszűrhetjük, hogy egy fantasztikus elemekkel megtűzdelt, történetre nagy hangsúlyt helyező, online komponenssel is rendelkező játék lesz a Hangar 13 új alkotása. Továbbá a tavaly év eleji álláshirdetések alapján hosszas támogatást élvező, nyílt világú mókára számíthatunk.

blank

Akármi legyen is ez, érdekes keveréknek ígérkezik a sci-fi, fantasy és egyéb elemeket is vegyítő játék a Mafia-sorozat fejlesztőitől. Az álláshirdetések és a betöltendő pozíciók alapján azonban azt kell mondanunk, hogy jelenleg még igencsak a kezdeti stádiumban tarthat a fejlesztés, könnyen lehet, hogy még évek választanak el minket attól, hogy révbe érjen a projekt. Igaz, a Take-Two már tavaly tavasszal elhintette, hogy “a következő hónapokban” újabb infókkal szolgálnak majd a Hangar13 új játékával kapcsolatban. Csak abban reménykedünk, hogy nem egy újabb szolgáltatásként kezelt játékot akarnak a nyakunkba sózni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak