Kapcsolat

Gaming

Úgy hírlik, hogy a Uplay+ is bekerülhet a Game Pass kínálatába

Még tovább erősödhet a Microsoft előfizetői szolgáltatása.

blank

blank

Sokaknak szívás volt a 2020-as esztendő, de azért akadt egy-két szerencsés, aki mégis tudtak profitálni ebből az évből. Ilyen többek közt a Microsoft is, aki az újgenerációs Xbox Series X / S konzolok piacra dobása mellett megszerezte a Zenimaxet, illetve a Game Pass javára az EA Play-t is, ezekkel pedig nemcsak nagy múltő IP-ket szerzett magának, hanem szép számú új előfizetőt is. De miáltal evés közben jön meg az étvágy, így a vállalat nemsokára egy harmadik nagy halat is kifoghat a tengerből magának: pletykaszinten felmerült ugyanis, hogy a Ubisoft előfizetői szolgáltatása, a Ubisoft+ szintén része lesz a Game Passnak, ami mind anyagi, mind egyéb szempontból óriási fogás lenne.

A hírről a spanyol somosxbox számolt be, értesüléseiket pedig egy @IdleSloth84 nevű Twitter-felhasználótól szerezték, aki – a hírportál elmondása szerint – nem mindig szállít pontos információkat, de előfordul, hogy bejönnek “megérzései”. Ez viszont még így is elég meglepőnek tűnik, de ne feledjük, amikor bejelentették, hogy a Bethesda az Xbox Game Studios része lesz, az is elég hihetetlennek hangzott, és több forrásnak is meg kellett erősítenie, mire bebizonyosodott, hogy a hír bizony igaz. Amennyiben ez ebben az esetben is érvényes, úgy a Ubisoft+ 2021 novemberében vagy decemberében olvad bele az Xbox Game Passba. Tehát könnyen lehet, hogy jövő ilyenkor a szerencsések már innen is elérhetik a francia kiadó játékait.

Természetesen nem győzzük kihangsúlyozni, hogy mindez csupán találgatás, eddig sem a Microsoftnál, sem pedig a Ubisofttnál nem kommentálta az esetet, így nem árt fenntartásokkal kezelni. Amíg ez meg nem történik, tekintsünk rá úgy, mint egy jóslatra, ami jó lenne, ha valóra válna.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak