Kapcsolat

Gaming

Úgy tűnik, megvan a Rainbow Six Quarantine új alcíme

Nehogy már karanténban karantént nyüstöljünk…

blank

blank

Egy ideje már hallani lehet pletykákat a francia Ubisoft 2019-es E3-n bejelentett, ám azóta csak halogatott Rainbow Six: Quarantine játékáról, hogy a pandémia okozta helyzet miatt átkeresztelik alcímét – jelentette a GameSpot a cég múlt heti pénzügyi konferenciáját követve. A lap értesülései szerint ugyan a változtatást hivatalosan nem erősítették meg, a cég vezérigazgatója, Yves Guillemot azonban azt felelte az egyik, célzatosan felé irányuló befektetői kérdésre, miszerint biztosan meg akarják-e tartani ezt a a címet, hogy mindenképpen fontolóra veszik a dolgot. És azóta úgy tűnik, nemcsak hogy fontolóra vették, de már ki is ötlötték a következő Rainbow Six alcímét, legalábbis a PC Gamer szerint, ami immáron Rainbow Six Parasite címen él tovább.

Ezen a ponton azonban fontos leszögezni, hogy ismételten nem egy hivatalos bejelentésről van szó, az alcímet ugyanis néhány adatbányász halászta elő az Alvilág legsötétebb bugyraiból (azaz a PSN-re feltöltött változata kapott egy új frissítést, itt találták meg az említett fájlt). Annak tükrében viszont, hogy a Ubisoftnak a legkevésbé sincs ínyére, ha produktumaikat akár a legcsekélyebb mértékben is párhuzamba állítják a valósággal, ezért logikus lépésnek tűnik részükről a változtatás.

A manapság is hatalmas népszerűségnek örvendő Rainbow Six: Siege zombis spin-offjaként érkező Quarantine / Parasite az eredeti tervek szerint 2020 végén került volna a boltok és digitális boltok polcaira, ebből mostanra viszont idén április – 2022 márciusa lett – pontos dátum nincs, csupán az tudható, hogy megjelenése a 21/22-es pénzügyi évre eső időszakban esedékes.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak