Kapcsolat

Gaming

Vadiúj játékmódot hoz magával az Assassin’s Creed Valhalla legújabb frissítése

Folyami fosztogatók, fejszére fel!

blank

blank

A Ubisoft bejelentette, hogy a mai napon megérkezik az Assassin’s Creed Valhalla platformtól függetlenül 10-20 GB-re rúgó 1.1.2-es frissítése, ami a kisebb-nagyobb hibajavítások mellett egy vadiúj játékmódot is igyekszik belecsempészni a játékba. A River Raids, azaz a folyami fosztogatás névre hallgató játékmód lényege, hogy immár Anglia folyói mentén eddig ismeretlen területek felfedezésére és kifosztására is lehetőségünk lesz a Yule Fesztivál keretében, amelyek teljesítéséért természetesen zsíros loot üti majd a markunkat. Ugyanakkor nem a River Raids az egyetlen újdonság, az update további új tulajdonságokkal és képességekkel is bővíti Eivor “eszköztárát”. Az egyik a Berserker Trap lesz, ami a gyanútlan őrjáratok eltakarításában segít majd hallucinogén hatásával, míg a Battle Cry és a Shoulder Bash közelharcban lesz pótolhatatlan eszköz. Új képességek terén sincs hiány, a testek automatikus felkapásától kezdve a gáncsoláson át egészen a hajót és a legénységet támogató trükkökig igen sok gyilkoló-skillel gazdagodik. A számos kisebb hibajavítást és életünket megkönnyítő frissítést már felsorolni is nehéz lenne, a teljes listáért érdemes ellátogatni a Ubisoft weboldalára, a vonatkozó frissítést részletező hírre.

Ha pedig az új játékmóddal már végeztél vagy pihenteted, vagy az Assassin’s Creed Valhalla legendás fegyvereinek megszerzésén fáradozol éppen, akkor van egy jó hírünk. Tippek-trükkök rovatunkban megtalálhatod a módját annak, hogy hogyan szerezheted meg Odin Lándzsáját, az Excaliburt vagy éppen Thor pörölyét.

blank

Az Assassin’s Creed Valhalla 2020 november 10-én jelent meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, 12 és 19-én (régiótól függően) pedig PlayStation 5-re is befutott.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak