Kapcsolat

Gaming

Új játékon dolgozik a Dishonored társalkotója

Folytatás vagy újdonság, ez itt a kérdés.

blank

blank

Az Arkane Studios egyik alapítója és egyben a nagysikerű Dishonored társalkotója, Harvey Smith nem semmi portfólióval rendelkezik az említett produktumon túl: Deus Ex, FireTeam, BlackSite: Area 51 csak hogy a legismertebbeket említsük , és mint kiderült, négy év kihagyás után most visszatér az Arkane austini divíziójához, hogy egy új projekt levezénylésével színesítse önéletrajzát. Hogy Smith pontosan mire adta a fejét, az nem derült ki a Vandalnak adott interjújából, csupán annyi tudható, hogy ez nem a hamarosan megjelenő Deathloop lesz, hanem azon címek egyike, melyekre Phil Spencer is utalgatott nemrégiben, mikor a Bethesda még be nem jelentett játékairól beszélt.

blank
Raphael Colantonio és Harvey Smith

Abból kiindulva, hogy az Arkane épp egy immerzív “szimulátor” fejlesztéséhez keres embereket, illetve hogy Smith két költözést követve a Prey és a Dishonored alkotóival dolgozik újra együtt, joggal feltételezhetnénk, hogy ez valamelyik említett játék folytatása, esetleg valamilyen nemű vadhajtása lesz, Spencer korábbi félmondatából azonban az szűrhető le, hogy egy teljesen új IP-ről van szó – már ami a titok övezte projekteket illeti.

Az egybeesések sorát folytatva Smith a Microsoft általi felvásárlásról is ejtett pár szót: “Pillanatnyilag még folyamatban van a dolog, így nem tudok sokat mondani, hiszen magam sem tudok még sok mindent. Annyi bizonyos, hogy eddig az Arkane-nél nem voltak változások, de ha az ideális partnert képzelem mellé, akkor a Betesdának ]az összes kiadó közül nehéz lett volna jobb partnert találnia a Microsoftnál. Tökéletesen passzolnak egymáshoz” – nyilatkozta optimista hangvétellel Smith.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak