Kapcsolat

Gaming

Új játékos az Xbox Game Pass pályáján, jön a Marvel’s Avengers

Bosszúállók, gyülekező!

blank

blank

Miután a Marvel tán legismertebb szuperhőscsapata, a Bosszúállók leuralták a mozivásznakat (értendő ez különösen a harmadik és negyedik részre), várható volt, hogy a videojátékiparból is kikerül valami hasonszőrű produkció. Ez végül tavaly szeptemberben történt meg, ekkor jelent meg a Square Enix gondozásában készült Marvel’s Avengers, amely ugyan a vártnál kedvezőtlenebb fogadtatásban részesült, azért el lehetett (és lehet is) ütni vele az időt. Ebben pedig nagy segítségünkre vannak a különböző DLC-k, úgymint a decemberben debütált Kate Bishop, a márciusban beköszönő Hawkeye Future Imperfect, vagy a nyáron bemutatkozó Black Panther: War for Wakanda, illetve, hogy a héroszok az MCU-ban viselt jelmezeikben is csatába indulhatnak. A program pedig immár új játékosként az Xbox Game Pass pályáján is felbukkan, amire már nem is kell sokat várnunk.

A jó hírt a Marvel’s Avengers fő fejlesztője, a Crystal Dynamics jelentette be az Xbox Wire-ön, ahol kiderült, hogy a játék holnap, azaz szeptember 30-án kerül fel az Xbox Game Pass kínálatába. A bejelentésben arról is szó volt, hogy a program mellett az eddig elkészült kiegészítők is a repertoár részét fogják képezi, beleértve a fentebb már említett War for Wakanda-t is. Egyetlen apró rossz hír azért van, az MCU-s kozmetikumokat tartalmazó Endgame Edition kimarad a mókából, de akinek van kedve, húsz dollárért (nagyjából 6200 Ft) külön megvásárolhatja.

Ezenfelül megjegyzendő, hogy a Square Enix szeptember 30. és október 4. között tartja meg a játékhoz kapcsolódó Quad XP eseményt, melynek keretében a játékosok gyorsabban tudnak szintet lépni, így véleményünk szerint mindenképpen érdemes tenni vele egy próbát, amire nem csak az Xbox-osok, de a PC-sek és az Xbox Cloud Gaminget használók is lecsaphatnak.

A Marvel’s Avengers eredetileg 2020 szeptemberében jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de már újgenerációs konzolokon is elérhető.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak