Kapcsolat

Gaming

Új képességekre tehetünk szert az Assassins’s Creed Valhallában, de csak offline módban juthatunk hozzájuk

A játékhoz nemrég kiadott frissítés nem várt meglepetéseket hozott, de van azért némi hátulütője is a dolognak…

blank

blank

Immáron közel két hónap telt el a Ubisoft nagysikerű Assassin’s Creed szériájának legújabb darabja, a Valhalla megjelenése óta, és noha a fejlesztők aboszolút sikerként könyvelhetik el a viking kalandot, hiba szép számmal akad a játékban. A franciák természetesen igyekeznek orvosolni a problémákat, a december közepén kiadott 1.1-es frissítéssel azonban hozott egy nem várt hibát, azaz inkább bakiparádét is: offline játszva ugyanis elérhetővé váltak olyan képességek, amelyeknek (még) nem kellene a játékban lenniük.

A képességekből összesen háromféle van: a Medvéhez érkezett a Fight Ready nevű készség, mellyel kapunk egy nagy adag adrenalinlöketet a harcok előtt; a Farkashoz az Arrow Looter, amivel sokkal nagyobb eséllyel találunk nyílvesszőt; valamint az Assassin Carry a Hollóhoz, ami lehetővé teszi számunkra, hogy egy orgyilkos merénylet után automatikusan felvegyük áldozatunk holttestét.

Az ügyben a Kotaku már felkereste az Ubisoftot, a stúdió illetékesei pedig úgy nyilatkoztak, hogy mindez azért lehetséges, mert ezen tartalmak ”még nem állnak készen a megjelenésre”, egyszóval még van mit finomítani rajtuk. Ezenkívül van egy kis hátulütője is a dolognak, a folyamatos online-offline jelenlét miatt ugyanis elveszhetnek az addig megszerzett képességpontok. A Ubisoft erre annyit mondott, hogy a játékosok, ha lehetséges, játszanak online,”hogy megakadályozzák a játékkal kapcsolatos problémákat.”

Az Assassin’s Creed Valhalla 2020. november 10-én jelent meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, 12 és19-én (régiótól függően) pedig PlayStation 5-re is befutott.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak