Kapcsolat

Másvilág

Új The Witcher játék érkezik, csak éppen nem videójátékos formában

The Witcher-játék áramszünet esetére.

blank

blank

A Witcher-univerzum népszerűsége elvitathatatlan, legyen szó Andrzej Sapkowsi könyvsorozatáról, a CD Projekt Red által tető alá hozott videójátékokról, vagy akár a Henry Cavill (Az acélember, Enola Holmes) főszereplésével készült, Netflix-féle tévésorozatról. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a játékosok tűkön ülve várják a negyedik The Witcher bejelentését – persze okkal, elég csak egy pillantást vetni a The Witcher 3: Wild Hunt manapság is szárnyaló eladási számaira –, a kaliforniai médiaszolgáltató és produkciós cég több szörnyvadászos univerzumban játszódó projektet is bejelentett, illetve Sapkowski regényei is nemrégiben váltak bestsellerré az Egyesült Államokban.

Na meg ezen népszerűségnek köszönhetően nyújtóznak tovább a vajákos világ határvonalai is, aminek keretében egy vadiúj játék-átirat készül The Witcher: Old World címmel, amivel ezúttal az asztali szerepjátékosokat veszik célba. Igen, egy társasjátékról van szó, amely 2-5 fő részére nyújthat majd izgalmakkal telt elfoglaltságot.

blank

A The Witcher: Old World játékmenete során egy-egy professzionális szörnyvadászt kell majd alakítani, akik épp befejezték vaják-tanaikat a Farkas, a Vipera, a Macska, a Medve vagy a Griff iskola egyikében, és a nagyvilág szörnyeire szabadulnak, több száz évvel megelőzve Ríviai Geraltkkat.

A Go On Board kiadó Łukasz Woźniakkel közös játékának játékmenetéről ugyan még nincs túl sok érdemi információ – dacára, hogy a 2021 májusában rajtoló Kickstarter kampányban a játékosok ötleteit várják a készítők –, az alapkoncepció szerint azonban szeretnék a lehető leghűbb RPG-élményt biztosítani: többek közt megbízásokat kell majd teljesítenünk, szörnyekre vadászni, na meg a komoly döntések sem maradnak el.

A The Witcher: Old World a tervek szerint 2022 áprilisában kerül majd a boltok polcaira.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak