Kapcsolat

Gaming

Újabb előzetest kapott az ősz legvártabb Switch megjelenése

Háromrészes videósorozat hinti el a 2017-es Zelda prequel részleteit.

blank

blank

Mához egy hónapra jelenik meg az Omega Force által fejlesztett The Legend of Zelda: Breath of the Wild előzményeként szolgáló Hyrule Warriors: Age of Calamity, ami egyben az év hátralévő időszakának legnagyobb nintendós megjelenéseként is említhető. Az Age of Calamity a 2014-es Hyrule Warriorshoz hasonlóan a Koei-féle kaszabolós élményt igyekszik tovább fokozni.

Ugyanakkor a történet ezúttal sem elhanyagolható szegmense a programnak. A cselekménye száz évvel a BOTW eseményei előtt, a sokat emlegetett Nagy Csapás idején játszódik, amikor is Calamity Ganon sötét erői hatalmasodtak el a világ felett.

Továbbá arra is fény derült, hogy ezen vészterhes időket a korábbi felvonás karaktereivel, Linkkel, Zeldával vagy a négy bajnok egyikével, Darukkal, Miphával, Revalivel, valamint Urbosával van lehetőségünk átvészelni. Azonban nem a játszható karakterek lesznek az egyetlen ismerős arcai a sztorinak. Mellettük feltűnik Impa, Robbie és Purah fiatalabb identitása is, valamint a Korokok – név szerint Hetsu, kinek nagy szerep jut a történetben –, akik a térkép különböző pontjain fognak felbukkanni, felkutatásuk pedig a feladatunk részét képzi.

Az Untold Chronicles From 100 Years Past videósorozat legújabb felvonásában pedig immár az antagonista Yiga klán is megmutatkozott, akikkel szintén bajuszt akasztunk a Calamity korszak közepén.

Különlegesség még, hogy a játékosoknak az BOTW-ból elmentett játékállással lehetőség lesz beszerezni egy bónusz fegyvert, ami azonnal a játék elindítását követve landol az inventoryban.

A Hyrule Warriors:Age of Calamity tehát november 20-án debütál kizárólag Nintento Switch platformon.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak