Kapcsolat

BREAKING

Újabb filmeket halasztottak el, köztük a Dűnét, a The Batman-t és a The Flash-filmet

blank

blank

Nemrégiben számoltunk be róla, hogy a Wonder Woman 1984 mellett a Fekete Özvegy, a Nia DaCosta-féle Kampókéz soft rebootja, illetve a Disney / Pixar animációs filmje, a Lelki ismeretek sem úszta meg a pandémia-őrületet, de már akkor is sejthető volt, hogy itt még nem marad annyiban a dolog. Nos, ez így is lett, újonnan rengeteg film bemutatóját toltál el nagyon durván: a Dűnét, Robert Pattinson denevéremberes filmjét, a The Batmant, a DCEU-t rebootoló, The Flash-filmet és a Shazam 2-t, a Black Adam és a Minecraft-film pedig teljesen eltűntek a naptárból. Jó hír viszont, hogy a Mátrix 4-et legalább előbb láthatjuk.

A Frank Herbert által 1965-ben megteremtett, kultikus science-fiction univerzum december 17-én elevenedett volna meg a vásznon, és bár várható volt, hogy ebből végül semmi nem lesz, azt nem gondoltuk, hogy ennyire nem: az új premiert 2021. október 1-jére tűzték ki.

A Dűne elhalasztása önmagában is szomorú hír, hiszen egy olyan alkotásról van szó, aminek már puszta előzetesét is akkora várakozás övezte, mintha a kész mű tűnt volna fel a porondon. Ami pedig még szomorúbbá teszi a történetet, hogy ekkor került volna mozikba a Matt Reeves által rendezett The Batman is, ami végül nemcsak a Dűne elhalasztása miatt nem történhet meg, hanem többek közt azért sem, mert a forgatásokat megint le kellett lőni, amiért a köpenyes igazságosztót alakító Robert Pattinson koronavírusos lett. Az új bemutató dátum szerint 2022. március 4-én fog érkezni.

A Variety értesülései szerint azonban nem a The Batman az egyetlen DC / Warner Bros.-féle képregényfilm, ami nem mutatkozhat meg a tervezett időpontban. Az Ezra Miller főszereplésével készülő The Flash – amiben Tim Burton denevérje, Michael Keaton és Ben Affleck is feltűnik – 2022. június 2. helyett 2022. november 4-én érkezik, ez pedig azt jelenti, hogy átvette a Shazam! folytatásának helyét, ami így csak 2023. június 2-től lesz látható. Ezenkívül Dwayne Johnson antihősös filmje, a Black Adam, valamint a Minecraft-film is tovább vándorolt a naptárban (előbbi 2021. december 22-ről, utóbbi 2022. március 3-ról), de új premier dátumon még egyik sem kapott.

A jó sok rossz hír mellett a Warner Bros. azért tudott szolgálni egy jóval is a Mátrix negyedik felvonását illetően, ugyanis az a 2022. április 1-jére kitűzött bemutató helyett már 2021. december 22-én érkezni fog.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak