Kapcsolat

Pletyka

Újabb hírek az új Nintendo konzolról: házon belüli exkluzivitás van kilátásban?

Na, de jó hír ez a jelen Switch-tulajoknak?

blank

Nintendo Switch Handheld

Repül az idő, a Nintendo Switch mintha tegnap jelent volna meg a boltok polcain, pedig idestova immáron negyedik évét tapossa a világszerte is, de hazájában különösen sikeres hibrid konzol. Nem csoda hát, hogy ahogy telik az idő, és lassan efölött is eljár egy “konzolgenerációnyi” idő, az emberek fejében joggal kezd el motoszkálni a hova és hogyan tovább kérdése. Januárban már szivárogtak ki információk a konzol állítólagos specifikációiról a ResetERA fórumaira (innen származnak a legújabb értesülések is), amelyeket nemrégiben a Bloomberg is lehozta, tehát egyre reálisabbnak tűnnek a feltételezések.

Igaz, a hivatalos bejelentésig az Aula kódnéven futó fejlesztéssel kapcsolatban ugyan egyelőre minden csak találgatásnak minősül, így a 4K felbontású kijelző és a merőben új SoC is. Mindenesetre ezek indokolhatják a hírt, miszerint a Nintendo nemcsak Switch exkluzívokkal rukkolna elő, de házon belül is kizárólagos fejlesztések történnének a Nintendo Switch Aula-ra. Magyarán egyes címek csak és kizárólag az erősebb konzolra jelenhetnek meg, míg az “eredeti” Nintendo Switch tulajok hoppon maradnának. Hasonló húzást elkövetett már a gyártó évekkel ezelőtt a 3DS esetében, így nem tartjuk teljességgel kizárhatónak a dolgot.

blank

Ha pedig hihetünk a híreszteléseknek, akkor nem is kell már sokat várnunk, hogy kiderüljön mi volt igaz és mi nem mindebből: a Nintendo Switch fejlesztett változata állítólag még idén a boltokba kerülhet. Persze hisszük, ha látjuk, és ha ez meg is történik, valószínűleg az ünnepi szezont célozza majd a Nintendo, addig pedig még sok víz fog lefolyni a Dunán.

tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak