Kapcsolat

Gaming

Újabb izgalmas részletek derültek ki a Cyberpunk 2077-ről

Újabb Night City Wire streammel jelentkezett a CDPR a közelgő Cyberpunk 2077 apropóján, aminek keretében ezúttal a járművek és a divat kapta a főszerepet.

blank

blank

Ahogy azt a CD Projekt Red előre jelezte, október 15-én egy élő adás keretében (amit akár vissza is nézhettek ITT) újabb részleteket mutattak be a novemberben érkező Cyberpunk 2077 kapcsán, melyben ezúttal a divat és a járművek kapták a főszerepet.

Az adásban elhangzottak szerint a játékosok az autóknak igen széles választékával találkozhatnak a játékmenet során, amiknek öt főkategóriája van: gazdaságos, luxus, sportautó, nehéz tehergépjármű és “hiper-szuperverda”.

Az első típus lényegében a Cyberpunk 2077 olcsó ócskavasainak felel meg, amolyan 1990 környékén legyártott, Suzuki Swift-szerű, guruló koporsók. A másodikat a felső tízezer pénztárcájához szabták, bársonnyal kirakott belső terekkel és a legújabb technológiával felszerelve. A sportautó azt tudja, amire a sportautókat tervezni szokás, gyors, tuningolható és változtatható a külleme is. A tehergépjárművek olyan teherautók és tankok, amik ideálisak a különböző manőverek kivitelezéséhez és ellenségeink földbe döngöléséhez. Az utolsó modell pedig egy Bugatti típusú, igazi vadállat, amit a sebbességrekordok megdöntéséhez alkottak.

Ezek a vasak minden esetben egyedi belső térrel rendelkeznek és külső megjelenésük is eltérő attól függően, a város mely szegletéről kötjük el. Ráadásul a kifejezetten a játék univerzumához létrehozott járműveken kívül belebotolhatunk néhány valódi kocsikölteménybe is, köztük Johny Silverhand 1977-es Porsche 911-es négykerekűjébe.

A CD Projekt Red ezenfelül azt is megerősítette, hogy a pénzért vett autók ugyanolyan módon lesznek elérhetőek, mint a The Witcher-ben Geralt lova.

És hogy mihez kezdünk a birtokunkban lévő autókkal, az tulajdonképpen csak rajtunk múlik. Használhatjuk sztenderd hétköznapi közlekedésre, de akár versenyezhetünk is velük a Badlands külső területein vagy a belváros utcáin. Ezek során minden bizonnyal fegyverekre is szükségünk lesz, amiért a vállalkozás nem kevés veszélyt (is) tartogat számunkra.

A különféle járművek mellett a Night City Wire-ben terítékre kerültek a szereplők öltözködési szokásai is. Itt a készítők négyféle divatirányzatot alkottak meg. A kitsch a neonnak és a krómnak egyfajta pipacsszínű keveredése, az entropizmus lényegében az egyszerű emberek jövőbeli viselete. A neomilitarizmus leginkább a hadsereg öltözetét idézi, egységes színekkel és formákkal operál minden darabon, a neokitsch pedig a giccsesség amolyan dzsentrifikált változata, amiket kizárólag hírességeken látni.

A műsor végén a CDPR azt is megerősítette, hogy már tényleg semmi nem állhat a a Cyberpunk 2077 november 19-ei debütálása útjába, szabadon debütálhat PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, illetve Xbox Series X/S-re.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak