Kapcsolat

Gaming

Újabb rajongói modot kapott a Cyberpunk 2077, mely helyretesz pár dolgot

Night City lassan tényleg olyan lesz, mint amilyennek megálmodták.

blank

blank

Öt évvel a The Witcher-trilógia záródarabja, a Wild Hunt után a lengyel CD Project RED újabb videojátékos blockbustert dobott piacra a Cyberpunk 2077 képében, ám a játéknak sajnos nagyobb volt a füstje, mint a lángja, játszhatatlansága sok problémát okozott a stúdiónak. A vörösök azóta toldozgatják-foltozgatják a programot, március után a múlt héten megérkezett az újabb, 1.3-as frissítés, de a rajongók is igyekeznek megtenni mindent, hogy V Night City-béli ténykedése végre méltó formában bontakozhasson ki. Erre törekszik az újabb, most megjelent rajongói mod is, amely helyretesz pár dolgot a hányattatott sorsú játékban.

Az újítás a Scissors123454321 nevű modder nevéhez kötődik, aki a mod segítségével eltávolította a Cyberpunk 2077 skálázási rendszerét. Ez ugye eddig sok más RPG-hez hasonlóan úgy működött, hogy az ellenfelek a játékos szintjétől függtek, a valóságban azonban frissítések nélkül V sokkal gyengébb volt 50-es szinten, mint elsőn. Ezt a mod úgy oldotta meg, hogy az ellenséges csoport tagjai páncélzatot kaptak, így a fejlesztések okafogyottá váltak, mivel az ezekhez kapcsolódó effektusoknak most már tényleg van értelme.

Emellett a fegyverek is “szóhoz jutottak” ezek tüzelési sebességét testreszabhatjuk, akárcsak a dps és a fejlövés szorzóját is, de a mozgási sebesség is javult, illetve megszűnt a késleltetett regenerálódás. Ami a főellenségeket illeti, a készítő őket is felturbózta némileg, hiszen Smasher fegyverei most több életerőt vesznek el tőlünk, Sasquatch pedig egy picit keményebb diónak bizonyul, mikor bajuszt akasztunk vele. Ezeken kívül vannak kozmetikai jellegű javítások is, amiket kis túlzással napestig lehetne sorolni, itt azonban megtekinthetőek, és egyúttal le is tölthető a mod.

A Cyberpunk 2077 2020. december 10-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Google Stadia-ra, a next-gen változat pedig a tervek szerint valamikor idén várható.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak