Kapcsolat

Gaming

Újra mozgásban a mobilokra érkező Diablo játék

blank

blank

Hosszú idő után végre ismét megmutatta magát a mobilokra érkező Diablo Immortal. Legutóbb februárban hallhattunk a játékról, amikor is arról beszélt az Activision, hogy még a nyár folyamán elindul a játék alfatesztje, ez azonban nem történt meg. Megjelenési dátum továbbra sincs, ahogy a beígért tesztidőszakról is hallgatnak, de legalább egy új előzetest kaptunk.

A Diablo Immoral-t még a 2018-as BlizzCon-on jelentették be, ami egy kis túlzással végül katasztrófát okozott a Blizzard háza táján: a rajongók a Diablo IV nagyszínpados bejelentését várták volna, bánatukra viszont kiderült, hogy a fejlesztők egy telefonos játék miatt csaptak akkora felhajtást. Végül tavaly megkaptuk a várva várt Diablo IV-es bejelentést is, az Immortal azonban így is hagyott maga után némi kellemetlen szájízt. A bejelentés óta sokan arra gyanakodtak, hogy a fejlesztők valójában nem is a rajongókat, hanem a keleti piacot vették célba a mobilos Diablóval, ahol a telefonos játékok hatalmas népszerűségnek örvednek, a napokban befutott előzetes pedig alá is támasztja ezen feltételezést.

Az előzetest a ChinaJoyon, Kína legnagyobb videojátékos rendezvényén mutatták be, angol feliratos verzió pedig nem is készült – legalábbis egyelőre –, nem mellesleg sem a Diablo hivatalos YouTube-csatornáján, sem a Blizzard honlapján nem számoltak be róla.

Bár a látottak alapján az Immortal le sem tagadhatná, hogy a 2012-es Diablo III recepetjén alapul, ennél többet azonban még mindig nem lehet tudni a játékról – leszámítva persze azt, hogy Android és iOS alapú készülékekre érkezik majd valamikor a jövőben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak