Kapcsolat

Film

Vadiúj előzetest kapott a Fekete Özvegy és a Loki sorozat is

Előzetes előzetes hátán…

blank

blank

Számtalan halasztás után olybá tűnik, július 9-én ténylegesen is bemutatásra kerül a Scarlett Johansson (Ghost in the Shell) alakította Natasha Romanoff első önálló és egyben búcsúfilmje, ami nemes egyszerűséggel csak a Fekete Özvegy címet kapta, és a korábbi Disney / Marvel-féle, úton-útfélen hangoztatott csak és kizárólag gyöngyvásznas bemutatási elvekkel ellentétben a Disney+ streaminges platformon is megtekinthető lesz némi extra költség fejében. Hogy a szolgáltatás mikor élesedik nálunk, azt még nem tudni pontosan, de az ígéretek szerint az év harmadik negyedévében lehet számítani a debütálásra. Így ha vajmi kevés eséllyel is, de nem teljesen kizárható, hogy már mi is a kanapéról tekinthetjük majd meg, hogy a szuperhősnő hogyan adja át helyét Florence Pugh (Kisasszonyok) Yelena Belovájának, avagy az új Fekete Özvegynek – aki egyébként az IMDb szerint legközelebb a Sólyomszem tévésorozatban fog feltűnni újfent Jeremy Renner (Clint Barton) és Hailee Steinfeld (Kate Bishop) mellett –, valamint azt, miként csapnak össze a Kiképzővel (Taskmasterrel). Ha viszont erre mégsem kerülhet sor, akkor nincs mit tenni, reménykedünk, hogy addig már kinyitják kapuikat a hazai fimszínházak.

Ugyan a 25 éves színésznőt valószínűleg elég gyakorta látni fogjuk az elkövetkezendő MCU-s fázisok egész estés, illetve direkt kisképernyőre szánt produktumaiban, a Fekete Özvegyben azonban még határozottan Romanoffé lesz a főszerep, amiért a dolgok jelenlegi állása szerint ebben a filmben láthatjuk őt utoljára. Na persze benne van, hogy később viszontláthatjuk majd még, főleg most, hogy a WandaVisionnel megágyaztak a multiverzum őrületét szabadonengedő Doctor Strange 2-nek, a búcsút azonban egyelőre könnyekkel teltként kezeli a stúdió. Ezt mi sem példázza jobban, mint az újonnan kiadott előzetes, ami a szuperkém Bosszúálló maga mögött hagyott útját foglalja össze, íme:

Azonban nem a Fekete Özvegy az egyetlen marveles portéka, ami ízelítőt kapott: tovább robog a hype-vonat a tévésorozatok terén is, és a múltbeli Lokira koncentráló széria is megkapta vadiúj előzetesét.

A június 11-én startoló Loki a végjátékos időutazós-kaland után veszi fel a fonalat, közvetlenül azután, hogy a megbilincselt csalfa isten Amerika kapitányék csetepatéja közben felkapta a Tesseractot és lelépett. És ahogy azt már az előzetes információkból megtudtuk, útja egészen a Time Varieance Authority (magyarul Idővariációs Hatóság) vendégszerető börtöncelláiig vezeti őt.

A Fekete Özvegy tehát július 9-én kerül bemutatásra a mozikban és a Disney+-on, a Loki plotja pedig majd’ egy hónappal korábban, június 11-én debütál, ugyancsak a Disney saját streaming platformján. A Loki története darabra hat 40-50 perces, heti rendszerességgel érkező epizódból fog összeállni, hasonlóan a The Falcon and the Winter Soldieréhez, a főszereplő Tom Hiddleston (Bíborhegy) mellett pedig olyan színészek is felbukkannak benne, mint Wunmi Mosaku (Luther), Owen Wilson (Londoni csapás) és Richard E. Grant (Időről időre) – csak hogy párat említsünk.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak