Kapcsolat

Sorozat

Vaják: a Netflix egy igazi szörny-montázzsal készült a töklámpás szezonra

Negyvenegy másodperc halloween két pillanatnyi 2. évaddal fűszerezve.

blank

blank

A kaliforniai médiaszolgáltató és produkciós vállalat a (kellemes) borzongás éjszakája alkalmából igazi csemegével látta el a szörnyvadászos univerzum rajongóit. Kiadtak ugyanis egy jópofa “Monster Mash”, azaz egy szörny-montázs videót, telis-tele az első évad idegen teremtményeivel. Ami viszont feldobja a rövidke összevágást, az a 0:15, illetve a 0:31 másodpercnél látható egy-egy új jelenet, amelyeken egy (soklábú?) furcsaság és három csontváz figyelhető meg.

blank
blank

Azt ugyan most még nem tudjuk megmondani, pontosan mi látható a videóban, jó előjel viszont, hogy egyre több minden bukik a felszínre. Nemrégiben például bebizonyosodott, hogy Lauren Schmidt Hissrich showrunnerék valóban meghallgatják a rajongók kérését, nem sokkal azelőtt pedig képeken mutatták meg Anya Chalotra 2. évadbeli YenneferétFreya AllanCiriként és persze a Fehér farkast is Henry Cavill megformálásában.

A Vaják következő etapja a tervek szerint 2021. folyamán érkezik, a koronavírus-járvány okozta csúszások miatt azonban nem zárható ki, hogy halasztani kell a produkció bemutatóját. Ami biztos, hogy a folytatás előtt a Vesemir fiatalkorát bemutató spin-off érkezik meg először, illetve a már berendelt 3. évad előtt egy, a Szférák Együttállásának idején játszódó prequel, minek Jason Momoa (Trónok harcaAquaman) lehet a főszereplője. Ezen a ponton pedig azt sem tartjuk kizártnak, hogy a Netflix “egy közvetlen folytatás, egy spin-off” menetrend szerint tervezi adagolni a vajákos tartalmakat, ugyanis már egy harmadik különálló projektet is fontolóra vettek.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak