Kapcsolat

Sorozat

Vaják: egyre kétségesebb a 2. évad 2021-es bemutatója

blank

blank

Mint az már bebizonyosodott, a Netflix-féle Vaják sorozat 2021 -re kitűzött második egy etapja felettébb rossz csillagzat alatt készül. Novemberben négy stábtag pozitív koronavírus-tesztje miatt kellett felfüggeszteni a munkálatokat (immáron másodjára), most pedig a főszereplő Ríviai Geraltot alakító Henry Cavill (Enola Holmes, Az acélember) balesete miatt kényszerült a forgatás parkolóplyára.

A történtekről a The Sun brit bulvárlap számolt be, és mint írták, egy szemtanú szerint a színész nagyjából 20 láb (6 méter) magasban ólálkodott a Arborfield Studios fái közt, ahol egy akciódúsabb jelenetet kellett volna rögzíteniük, amikor beütött a krach. Azt nem tudni, hogy egy izomhúzódás, a biztonsági heveder vagy esetleg egy rosszul betalált ütés döntötte le Cavillt a lábáról, de az biztos, hogy pillanatnyilag nem tud rendesen járni. Mentőt szerencsére nem kellett hozzá hívni, de a stáb orvosai azt tanácsolták neki, hogy egy darabig inkább pihenjen és ne erőltesse meg magát.

Ez egyáltalán nem jó hír sem a gyártó Netflixnek, sem a rajongóknak, ugyanis a hírek szerint Cavillnak egy igencsak súlyos páncélöltözetet kellene magára öltenie, ami – tekintettel a sérült végtagra – egyelőre kivitelezhetetlen vállalkozásnak tűnik. Ez így ismét késlelteti a fentebb említett okokból kifolyólag egyébként is csúszásban lévő produkciót, ezért csak Kasszandra tudná megmondani, valóban láthatjuk-e a második évadot 2021-ben a képernyőn.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak