Kapcsolat

Sorozat

Vaják S2: a rajongók kívánsága parancs

A gyártók készítők betartották az első évad után tett ígéretüket.

blank

blank

A netflixes Vajáknak nagy általánosságban mind a kritikusokat, mind a nagyközönséget sikerült levennie a lábáról. Na persze azért nem mindenki csak szép szavakkal illette a szériát. Sokak olyan “jelenségeket” kifogásoltak, mint például Triss Merigold külseje, amiért Anna Shaffer (Harry Potter) a legkevésbé sem a játékokból ismerős, vörös hajú, zöld szemű varázslónőt idézte. De ide sorolhatóak még a déli birodalom, Nilfgaard katonái is, egész pontosan a fodros hatást keltő páncélzatuk, ugyanis azok sem épp a CD Projekt Red alkotásaiban látottakat tükrözték. Nos, ha Shaffert nem is cserélik le vele született adottságai miatt (de hisz miért is kellene, semmi baj nem volt vele) Lauren Schmidt Hissrich showrunner azonban már az első évad után ígéretet tett, az utóbbin mindenképpen változtatnak a folytatásra. A most nyilvánosságra került fénykép pedig arról tanúskodik, Hissrichék valóban állták a szavuk:

blank

A kifejezetten a szörnyvadászos univerzummal foglalatoskodó Redanian Intelligence által közzétett fotón az Eamon Carron által alakított Cahir és egy nilfgaardi katona látható. Az öltözet pedig minden kétséget kizáróan sokkalta jobban hajaz a The Witcherben látottakhoz, mint az első évadbeli változat. Rajtuk kívül egyébként még Fringilla Vigót, a birodalom mellett hűen elköteleződött varázslónőt is kiszúrhatjuk – mondjuk nem kell nagyító hozzá –, akit a Dishonour főszereplője, Mimi Ndiweni formál meg. Érdekesség Ndiweni karaktere kapcsán, hogy ő sem emlékeztet sem a játékos, sem pedig regényes “megjelenésére”.

A Vaják második évada – aminek főbb szereplőit már kepeken is szemügyre vehetjük: Geralt, Ciri, Yennefer – előreláthatóan 2021-ben debütál a Netflixen, de előtte még a Vesemir fiatalkorát bemutató spin-off kerül terítékre. Egyébként a gyártó cég már a Henry Cavill-féle sorozat 3. évadát is berendelte, illetve egy, a Szférák Együttállásának idején játszódó prequelt, aminek Jason Momoa (Trónok harca, Aquaman) lehet a főszereplője. Ha pedig ez még nem volna elég, akkor nemrégiben egy harmadik különálló projekt is szóba jött.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak