Kapcsolat

Sorozat

Vaják: Yenneferről is megérkeztek az első hivatalos képek

blank

blank

A Vaják széria alkotói ma sem hagynak minket hivatalos fotók nélkül: Geralt és Ciri után Anya Chalotra 2. évados varázslónőjét, Yennefert is szemügyre vehetjük, amint épp láncra verve tengődik.

blank
blank

Ha egymás mellé helyezzük a The Witcher hivatalos twitteres profilján felbukkant “képsorozatot”, akkor a hétfőn kiadott szinopszis némileg még Sapkowski regényeinek ismerete nélkül is körvonalazza a történetet. Ez a Coomic Book által leközölt leírás szerint úgy szól, hogy: “Geralt abban a hiszemben, hogy Vengenbergi Yennefer életét vesztette a soddeni csatában, Cirilla hercegnő az általa legbiztonságosabbnak ismert helyre, Kaer Morhenbe viszi, ahol maga is felnőtt és nevelkedett. Amíg a Kontinens királyai, tündéi, emberei és démonjai a falakon kívüli világban a hatalomért viaskodnak, neki kell megóvnia a lányt egy sokkal nagyobb veszedelemtől: az erőtől, ami a hercegnőben lakozik.”

Tehát míg Geralt Ciri tanításába kezd Kaer Morhen, a vajákok főhadiszállásának falai közt, Yennefer oldaláról a csata okozta zűrt láthatjuk majd a 2. évadban. Hogy pontosan mikor, azt most még nehéz volna megmondani, de az eredeti tervek szerint 2021. végére van kitűzve a bemutató, a csúszások miatt azonban nem biztos, hogy erre sor kerülhet.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak