Kapcsolat

Film

Valami nem stimmel Batman jelmezével a The Flash rendezőjének legújabb képe szerint

Hogy miért néz ki így, nem tudni, de lehet, hogy lesz jelentősége.

blank

blank

Öt évvel a Marvel-gépezet beindulása után a rivális DC is elkezdte építeni a maga kis képregényes univerzumát, ám a bemutatott filmek (egy-két kivételtől eltekintve) nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. A gyártó Warner pedig ezek után úgy döntött, átszervezésre lesz szükség, és újra kell indítani a DCEU-t, amelynek egyik fontos sarokköve a The Flash című film lesz (de ide vehetjük a Robert Pattinson-féle The Batmant is), ami a stúdió tervei szerint úgy fogja újradefiniálni a franchise-t, hogy közben az addigi események se vesszenek kárba. Ebben (vélhetően) nagy szerepe lesz a multiverzumoknak, na meg természetesen a főszereplő Flash-nek (avagy Villámnak), akit természetesen az eddig megszokottakhoz hasonlóan Ezra Miller (Legendás állatok-filmek) alakít, de Batman is tiszteletét teszi benne, sőt egyszerre ketten is magukra öltik a denevérgúnyát: az egyikük Ben Affleck, aki a DCEU eddigi filmjeiben formálta meg a Sötét Lovagot, a másik pedig Tim Burton 1989-es klasszikusának (és 1992-es folytatásának) címszereplője, Michael Keaton, akit már kiszivárgott forgatási fotókon is lehetett látni. Úgy tűnik azonban, hogy a dolgok kicsit megkavarodnak, a The Flash rendezőjének, Andy Muschiettinek (Az) legújabb képe tanúsága szerint ugyanis valami nem stimmel Keaton a bő harminc éve forgatott filmben viselt jelmezével.

A direktor Instagramon osztotta meg a fotót a nyilvánossággal, melyen Batman Burton-féle ruhájának mellkasi része látható az ikonikus emblémával, ám a színösszeállítás kicsit megváltozott, ugyanis a jól megszokott sárga-fekete kombó helyett az egész kosztüm rózsaszínű. Ráadásul a denevérjel közepén ott virít egy jókora villám alakú jel is, ami ugye nem másra utal, mint Barry Allanre, azaz Flash-re.

Hogy ennek az egésznek van-e jelentősége a The Flash szempontjából, vagy csak Muschietti (vagy az egyik stábtag) poénkodott egy keveset, nem tudni, a konteógyártás azonban már beindult, egy BSL nevű Twitter-felhasználó már meg is osztotta véleményét követőivel. Szerinte Flash jelmeze valamiképpen az enyészetté lesz, ezért mikor a “Burtonverzumban” jár, elcseni Keaton Batman-gúnyáját és egész egyszerűen lefesti azt. Elsőre inkább viccesen hangzik, mint komolynak, de ki tudja, furcsább dolgok is történtek már a filmtörténelemben, és könnyen lehet, hogy ez lesz a következő.

A The Flash várhatóan 2022. november 4-én kerül mozikba az Egyesült Államokban, bő egy hónappal az Aquaman and the Lost Kingdom előtt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak