Kapcsolat

Gaming

Váratlanul multiplayer támogatást kapott a klasszikus Star Wars Battlefront

blank

blank

Az EA nemrégiben jelentette be, hogy a The Battle on Scarif  volt az utolsó nagyobb frissít, ami a 2017-es Battlefront 2-höz érkezett, a DICE fejlesztőstúdió pedig a Battlefield-sorozat folytatásán folytatja a munkálatokat. Egy pillanatig úgy tűnhetett, hogy egy időre búcsút kell intenünk a Battlefront tartalmaknak, ám minden előzetes jel nélkül többjátékos támogatás kapott a 2004-es klasszikus.

A játék multiplayer módja egy jó ideje megszűnt létezni, és digitális formában is csupán egy éve vált újra elérhetővé a Steam és a GOG kínálatában. Valamint eddig csak az egyjátékos tartalmak álltak rendelkezésre a nosztalgiázáshoz. Május elsején azonban ez megváltozott, ugyanis az EA jóvoltából ismét elérhetővé vált az online móka lehetősége, a crossplaynek hála pedig teljesen mindegy, melyik áruházban birtokoljuk a programot, mivel verzió kompatibilisek – azaz mindkét kliens játékosai összecsaphatnak egymással. Továbbá most akár már német, francia, olasz és spanyol nyelven is élvezhetjük a játékot, illetve bizonyos hibák is javításra kerültek, melyek különböző képernyőfelbontások mellett jelentkeztek.

A Star Wars Battlefront eredetileg 2004-ben jelent meg PC-re, Xbox-ra és PlayStation 2-re, később pedig Mac OS-re. Az online funkciókért korábban a GameSpy Industries felelt, de a cég 2014-es megszűnésével több játék szerverei leálltak, köztük a két klasszikus Star Wars Battlefront játékoké is.

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak