Kapcsolat

Film

Végre ténylegesen is lehullt a lepel a Godzilla Kong ellen főgonoszáról

Csihi-puhi lesz.

blank

blank

Gyakorlatilag már a januárban közszemlére tett első előzetes óta arra várunk, hogy láthassuk kedvenc óriásgyíkunk és gorillánk legújabb, minden eddiginél epikusabbnak ígérkező összecsapását. Persze akkor még nem tudtuk, hogy melyiküknek is szurkoljunk, hiszen mindkettőjüket lehet szeretni és utálni is. Viszont korántsem volt biztos, hogy a két gigász közül kerül ki a történet főgonosza, már csak az utóbbi évek másik klasszikus ”ellen” filmje, a Batman vs. Superman – Az igazság hajnala miatt, ahol hiába csapott össze a denevérember és a kryptoni félisten, a végén – Wonder Womannel kiegészülve – mégis összefogtak egy harmadik játékos, Végítélet ellen. Gyanúnk pedig most beigazolódni látszik, hiszen Kongék merchandisingjának hála, lehullt a lepel a film valódi antagonistájáról.

Az érintett pedig nem más, mint Mechagodzilla, akit a sasszeműek már a trailer második képkockáján kiszúrhattak egy pillanatra, amint épp romba dönt egy városrészt. Noha nem is olyan régen elterjedt a hír, hogy nem ő, hanem a Godzilla II – A szörnyek királyában látott és elpusztított King Ghidora támad fel hamvaiból és kap némi titános ráncfelvarrást, hamar kiderült, hogy erről szó sincsen. Persze Mechagodzilla megjelenését sem lehetett készpénznek venni, hiszen az említett képsorok – elsősorban rövidségük miatt –nem szolgáltak egyértelmű bizonyítékként a fémes monstrum létezésére.

Annál inkább annak számítanak a Heredia Clothingnak, a filmekre és animékre szakosodott mexikói ruhagyártó cégnek a Twittere felkerült termékei, melyek nem csak arról árulkodnak, hogy Mechagodzilla lesz a film rosszfiúja (azaz szörnye), hanem a külcsínéről is, ami határozottan kifinomultabban néz ki, mint ’70-es évekbeli debütálásakor.

Kongnak és Godzillának tehát fel kell kötniük a nadrágot és bevetniük minden erejüket Mechagodzilla ellen, már, ha marad nekik valamennyi az egymás elleni csihi-puhi után.

A Godzilla Kong ellen március 31-én debütál majd a HBO Max műsorán, hazai premierről azonban semmit nem tudni.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak