Kapcsolat

Film

Vérbeli sztárparádé lesz Adam McKay Netlfixre érkező apokalitikus komédiája

Adam McKay filmet készít a Netflixnek, elképesztő szereplőgárdát verbuváltak össze.

blank

blank

Adam McKay neve a 2018-ban bemutatott életrajzi-politikai-szatíra, az Alelnök révén lehet a leginkább ismerős. Tudjátok, az volt az a produkció, amiben Christian Bale (Sötét Lovag-trilógia) Dick Cheney-t játszott, Sam Rockwell (Halálsoron) George Bush-t, a Cheney feleség Amy Adams (Az acélember), valamint a mentor szerepében pedig Steve Carell (Űrhadosztály) tűnt fel. Már a szóban forgó mű is elképesztő szereplőgárdával operált, azonban a fentebb említett névsor eltörpül a direktor következő Don’t Look Up című nagyjátékfilmjéé mellett: Leonardo DiCaprio (nem soroljuk fel, miben játszott korábban), Meryl Streep (Az ördög Pradát visel), Jennifer Lawrence (Az éhezők viadala), Cate Blanchett (A Gyűrűk Ura-trilógia,), Jonah Hill (A Wall Street farkasa), Himesh Patel (Tenet) és Timothée Chalamet (Kisasszonyok, Dűne). És még csak párat soroltunk fel.

blank

A Don’t Look Up cselekményének középpontjában két tudós áll (DiCaprio, Lawrence), akik felfedeznek egy aszteroidát, mely számításuk szerint hat hónap múlva a Földbe csapódik, az élet pedig véget ér. Több se kell nekik, rögtön autóba pattannak, hogy figyelmeztessék a jónépet, ám legnagyobb megdöbbenésükre senki sem hisz nekik.

A Netflix egyelőre több információt még nem közölt a film kapcsán, ezenfelül pedig csak annyit lehet tudni, hogy a forgatások az előzetes terv szerint november 19-én kezdődnek meg Bostonban, bemutatójára pedig valamikor a jövő évben kerül sor.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak