Kapcsolat

Sorozat

A Bad Batch főszereplésével érkezik a The Clone Wars spin-off sorozata a Disney+-ra

blank

blank

Idén májusban ért véget a The Clone Wars animációs sorozat a hetedik évaddal, de szinte biztos volt, hogy a Disney előbb-utóbb előáll egy folytatás ötletével. Végül nem is kellett sokat várni rá: a Lucasfilm egy közleményben jelentette a hírt, ami szerint 2021-ben érkezik a Star Wars: The Bad Batch a Disney+ streaming platformra. A széria nem a klónháborús történet közvetlen továbbvitele lesz, hanem egy a 66-os parancs után játszódó spin-off, ami a hetedik évadban megmutatkozott, génmódosított klónalakulat történetét meséli tovább.

A Star Wars kétségtelenül a reneszánszát éli a Mickey egeres cég gondozásában: készült egy új filmtrilógia, megérkezett az első élőszereplős tévésorozat a The Mandalorian képében, és többek közt a Star Wars: The Clone Wars animációs sorozat is megkapta a korábban elkaszált hetedik és egyben befejező évadát. Ugyanakkor ebben a pillanatban már összeszámolni is nehéz, pontosan hány messzi-messzi galaxisos projektet van készülőben, de a cég most sem hajlandó lassítani. A Disney+ egy The Clone Wars spin-off sorozatot rendelt be a Lucasfilm filmstúdiótól, ami a hetedik évadban debütált elit klónalakulatra, a Bad Batch-re fókuszál majd.

Tech, Hunter, Wrecker és Crosshair

A Bad Batch (Clone Force 99) nevű, négytagú kompánia a The Clone Wars hetedik évadának első epizódjában mutatkozott be először, és egy négyrészes történetszál erejéig szerepelt, minek végén a kibernetizált Echo is közéjük állt. A csapatot az teszi igazán érdekessé, hogy mindnyájuk egy kísérleti projekt részeként jött létre, ami által mind genetikaileg, mind külsőleg különböznek klóntársaiktól.

Az egyszerűen Star Wars: The Bad Batch-ra keresztelt spin-off szériáról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a 66-os parancsot követő időket mutatja majd be, és hogy valamikor 2021-ben fog debütálni a Disney+ kínálatában.

Továbbá a Lucasfilm közleményből kiderült az is, hogy a projekten Dave Filoni, a The Clone Wars és a Rebels megalkotója is részt vesz executive producerként, de ugyanebben a feladatkörben lesz jelen Athena Portillo (The Clone WarsRebels), Brad Rau (RebelsResistance) és Jennifer Corbett (ResistanceNCIS) is, a társproduceri szerepet pedig Carrie Beck (The MandalorianRebels) és Josh Rimes (Resistance) tölti be. Ha pedig ez nem volna elég, Agnes Chu, a Disney+ alelnöke nemrégiben arról írt, hogy ugyan a The Clone Wars a végéhez ért, de a Lucasfilm animációs részlegével való együttműködés még csak most kezdődik igazán. Chu szavaiból ítélve, több star warsos széria bejelentésére is lehet számítani a közeljövőben.


Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak