Kapcsolat

Gaming

Watch Dogs: Legion – az első rész főhőse akár komoly szerephez is juthat, ha úgy akarjuk

Elképesztő tartalommennyiséggel érkezik a Watch Dogs: Legion.

blank

blank

Egy ideje már tudható a közelgő Watch Dogs: Legion kapcsán, hogy a több millió játszható karakter mellett az első etap főhőse, Aiden Pierce is tiszteletét teszi. Ugyanakkor az is kiderült, hogy a karakter DLC formájában fog debütálni valamikor a megjelenést követően, egy reddites kérdezz-felelek keretében a játék producere, Lathieeshe Thillainatthan azonban felettébb izgalmas részleteket fedett fel a tartalom kapcsán. Megtudtuk többek közt, hogy Aiden nemcsak felbukkan a futurisztikus London utcáin egy kisebb háttérsztorival maga mögött, de az egész játékot is végigjátszhatjuk vele, ha úgy tartja kedvünk. Ráadásul nem is akárhogyan: a kreatív csapat teljesen újraírja a kampány történetét, hogy azon minél jobban meglátszódjanak a chicago-i kütyü-betyár személyiségjegyei. Emellett be fogják őt építeni a programban látható kisfilmekbe is.

Aidennel együtt egyébként még három irányítható karakter érkezik a játékba: Wrench, a Watch Dogs 2 egyik szereplője, egy Darcy nevű modern (jövő) kori asszaszin (igen, egy Assassin’s Creed-ből való kapucnis gyilkos), valamint Mia, aki mindenféle természetfeletti erőkkel rendelkezik. Rájuk pedig nemcsak a kampány során, de az online térben is számíthatunk. Mi több, Thillainatthan elmondása szerint mind a négy szereplő szabadon testreszabható lesz mind a két játékmódban.

blank
Íme Darcy, amiért mindannyian látni szerettétek volna.

A Watch Dogs: Legion október 29-én jelenik meg PC-re (gépigény), Playstation 4-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re november 10-én, Playstation 5-re pedig november 19-én érkezik.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak