Kapcsolat
blank


A Halo az utóbbi részekkel egy kicsit eltávolodott a gyökereitől, ám úgy tűnik, hogy az Infinite több szempontból is a korai epizódokat idézi: a játék hangulata nagyban hajaz a Combat Evolvedra, de többek közt a Halo Wars 2-ből ismerős Banishedek is visszatérnek.

Ami a történetet illeti, a játék a Step Inside videóval fog rajtolni: az űrhajótörött Master Chief megmenekül a sötét anyag pusztaságából, aki kezdetben mit sem ért a körülötte zajló eseményekből. A játékosok tehát újfent a legfőbb mester páncélját ölthetik magukra, azonban az előző két résszel ellentétben ezúttal ismét nem lesz szükség a korábbi részek ismeretére, ugyanis a történet azok számára is érthető lesz, akik sosem találkoztak az IP-vel. Továbbá azt is megerősítették, hogy az Infinite a Forerunner Saga lezárása lesz (azaz nem valószínű, hogy lesz folytatás), és valami új kezdetet hivatott megnyitni a sorozat előtt. Emellett azt is megtudtuk még, hogy a játékmenet során a világ jobban megnyílik előttünk, mint eddig bármikor, ugyanis a játéktér elhagyja lineáris gyökereit, és nagyobb lesz, mint a Halo 4. és 5. része együttvéve. A felszerelésünket lehetőségünk lesz fejleszteni, a területeken pedig rengeteg titok vár feltárásra.

A játék valamikor az év végén, a következő generációs masinák megjelenésével debütál majd Xbox One-ra, Xbox Series X-re és PC-re 4K– 60 képkocka per másodperc sebességgel, valamivel később a ray tracing támogatás is megérkezik hozzá, továbbá a 343 Industries elmondása szerint a megjelenést követve bőséggel számíthatunk extra tartalmakra is, ugyanis a fejlesztőcsapat platformént tekint a Halo Infinite-re.

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak