Kapcsolat

Sorozat

Yasuke: előzetest kapott a Netflix soron következő, saját gyártású animéje

Előzetesen a Netflix szamurájos animéje.

blank

blank

Mint az egy ideje tudvalévő, a kaliforniai székhelyű Netflix az utóbbi időben hatalmas potenciált látott meg az animékben, ennek apropóján pedig nemcsak a japán rajzfilmes cégekkel való együttműködését építi folyamatosan, de az olyan IP-t is “elanimesíti”, mint például a Vaják vagy az Assassin’s Creed. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne próbálkozna a “klasszikusabb” formulával is, ennek részeként érkezik április 29-én a fekete bőrű szamurájos Yasuke a kínálatba, amely most mellesleg első előzetesét is megkapta.

Aki nem hallott volna a netflixes animéről, a címszereplő Yasuke a valaha ismert legnagyobb roninok egyike – aki mellesleg afrikai származású –, de egy ideje már hátat fordított a harcnak, hátralévő életét pedig békében próbálja meg leélni. Ám ahogy az lenni szokott, az idill ezúttal sem tart örökké, faluját hadurak dúlják fel, ezért a szamurájnak ismét fegyvert kell fognia, hogy megóvjon és biztonságos helyre vigyen egy titokzatos gyermeket, akire az urak mellett bizonyos sötét erők is fogukat fenik.

A Kurusu Yoshio Kuro-suke című műve ihlette Yasuket LeSean Thomas (Cannon Busters) rendezte, a karakterdizájnokért Takeshi Koike (Lupin the Third: The Woman Called Fujiko Mine) felelt, a főszereplő kardforgató hangját pedig LaKeith Stanfield kölcsönözte. Premier tehát április 29-én a Netflix streaming platformján.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak