Kapcsolat

Sorozat

Zack Snyder már Az Igazság Ligája folytatását tervezi

Ha a Snyder’s Cutnak végül sikerül nagyot szólnia, akkor miért is ne?

blank

blank

A három évvel ezelőtt bemutatott Az Igazság Ligája jött, látott és hatalmasat bukott. És ez még csak a kezdet volt, hiszen a rajongók nem tudtak továbblépni azon, hogy Joss Whedon (Bosszúállók) kukázta a félidőben távozó eredeti rendező, Zack Snyder (300) ötleteit, és elindították a #ReleaseTheSnyderCut kampányt a másik verzió bemutatásáért. Hosszú ideig elképzelhetetlennek tűnt, hogy a Warner Bros. és a DC Films valaha is eleget tenne a rajongói követeléseknek, májusban azonban bombaként robbant a hír, miszerint a stúdió és gyártó cég beadta a derekát, a rendező pedig zöld utat kapott ötletei megvalósításához. A Snyder’s Cut néven elhíresült projektet végül az HBO Max karolta fel és fogja bemutatni 2021-ben egy négyrészes miniszéria formájában.

Snyder most ennek kapcsán vendégeskedett a The Nerd Queens nevű YouTube-csatorna által szervezett League of Mayhem Livestream eseményen, aminek keretében azt is elmondta, hogy papíron már egy folytatást is készített a filmhez.

Bár a rendező ebből túl sokat nem árult el, annyit azért megszellőztetett, hogy a második Liga-filmben sokkal hangsúlyosabb szerepet szánna Darkseidnek – aki Az Igazság Ligája eredeti főgonosza lett volna, mielőtt Whedon színrelépésével Steppenwolf vette át helyét –, aki Földre érkezésével amolyan DC-s Thanos-szá avanzsálna. Snyder elmondása szerint már a karaktert megszólaltató Ray Porterrel is beszélt, hogy megismételné-e a szerepet egy esetleges második részben, ha úgy adódna. Azaz inkább csak elbeszélgettek, ugyanis a folytatás nagyban függ a Warnertől, no meg persze a minisorozat sikerétől.

A karakter felbukkanása egyébként nem az egyetlen szembetűnő különbség a Snyder-féle és a mozikba került változat között. Többek közt a Jared Leto (Morbius) által alakított Joker is tiszteletét teszi benne, valamint visszatér Deathstroke is, akit a 2017-es moziban a stáblista utáni jelenetben láthattunk Joe Manganiello (True Blood – Inni és élni hagyni) megformálásában, amikor is a szintén kivágott Jesse Eisenberg (Social Network: A közösségi háló) Lex Luthorja igyekszik meggyőzni őt, hogy csatlakozzon az Injustice League-hez.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak